MY STORY

Hoi en welkom op mijn blog.

Ik ben Kim, 32 jaar en wonende te Antwerpen (Schoten).

Lopen als mediatie

Het liefst van al loop ik tijdens mijn vrije tijd, en hoe langer, hoe liever.

Lopen geeft me niet alleen de nodige rust, maar ook de tijd om na te denken, doelen te stellen en om voluit te leven. Het geeft me de positieve impulsen die ik nodig heb in het leven, het geeft me de energie die ik nadien gebruik in mijn dagelijkse activiteiten.

Mijn dromen, doelen geraken dan wel eens vervuld. Zo liep ik 2x de Marathon, finishte ik al reeds 3x de Dodentocht waarvan ik mijn laatste deelname hem volledig lopend aflegde (13u).

Mijn negatieve spiraal

Wanneer ik niet loop, loopt alles snel verkeerd.

Mijn dagdagelijkse activiteiten geraken verstoord door uitstelgedrag, gebrek aan energie, hierdoor raak ik dan ook weer moeilijk gestart naar mijn positieve energie, mijn looprondjes. Om een voorbeeld te geven: het kan dan wel eens 3 uur duren om me uiteindelijk te douchen of blijven rekeningen liggen tot er een aanmaning komt.

Nieuwe IK

Ik weet dat goede voornemens sneller verdwijnen dan je het zelf zou willen. Het leven is nu eenmaal met ups and downs. Maar op tijd wakker worden, is beter dan helemaal niet wakker worden en je leven, dromen voorbij te zien gaan. Daarom wil ik dit keer mijn verhaal, dromen en doelen met jullie delen, zo zal ik niet alleen mijzelf motiveren, maar wil ik jullie ook mee motiveren om samen voluit te leven.

Om het met de mooie woorden te zeggen van een ultraloper, Olivier Verhaege.

“Een gewoon leven, is ook maar een gewoon kabbelend beekje,,

Toekomstige Papa

Rond 21 september 2019 verwacht ik met mijn vriendin ons eerste kindje. Niet alleen mijn nieuwe intenties zullen dus mijn leven positief veranderen. Ons wondertje wordt sowieso al een nieuw wondermooi hoofdstuk in mijn leven, in onze relatie.